Deze muffins zijn superlekker. En het is ook nog een beetje gezond. De cup cakes kun je invriezen en als je ze een avond van te voren er uit haalt heb je een lekker ontbijtje, en je kan hem gerust op de fiets meenemen. Je kan ook variëren door er bijvoorbeeld krenten in te doen of abrikozen.
ingrediënten voor 12 cup cakes
- 2 bananen
- 230 gram havermout
- 8 gram bakpoeder
- 150 ml melk
- 4 el zonnebloem olie
- 2 el honing
- 6 tl kaneel
- 120 gram rozijnen
- 1 snufje zout
Verwarm de oven voor op 200oC
Prak de bananen in een kom. Voeg de havermout bij de banaan en roer het goed door. Voeg dan de bakpoeder ook toe en meng het even door elkaar. Nu kun je de melk, zonnebloem olie en de honing toevoegen toevoegen. Voeg nu de kaneel, rozijnen en het zout toe en meng het goed door elkaar. Zet de flexibele cup-cake-vormpjes in de cup-cake-vorm en doe het beslag daar in. Bak ze circa 25 minuten. laat ze een beet je afkoelen voor je ze eet. Je kan ze ook makkelijk invriezen maar haal dan wel even het flexibele cup-cake-vormpje er af. Als ze goed afgekoeld zijn kun je de cakejes invriezen.
Super gaaf om te zien!
Echt genoten van je baksels.
Wat fijn om te horen