De Beste Baksels

Ananas-beignet

Deze ananas-beignets zien er niet alleen mooi uit, ze smaken ook superlekker. En je hebt het beslag van deze ananas-beignets ook supersnel klaar. Het frituren van deze beignet duurt wel wat langer maar daarna kan je wel heerlijk genieten van de ananasbeignet.

ingrediënten

  • 30 ananassen
  • 400 gram bloem
  • 1/2 tl zout
  • 100ml ananassap
  • 100 melk
  • 300ml bockbier
  • 2 eieren
  • olie in in te bakken

laat de ananassen een nacht van te voren uitlekken. Dep ze daarna nog goed droog.

Verwarm de olie in de oliebollen pan voor op 180oC. Meng de bloem en het zout in een kom. Meng het bier en het ananassap samen met de melk in een kom, en voeg het bloemmengsel geleidelijk toe aan het biermengsel. Als het een mooi mengsel is kun je een ei toevoegen als die goed is opgenomen jun je het andere ei toevoegen.

Nu kun je de ananassen door het mengsel heen halen. De ananassen moeten goed bedekt zijn met het mengsel. Als je de ananassen bedekt hebt met het mengsel kun je ze voorzichtig in de olie laten vallen. Bak de ananasbeignets 4-6 minuten goudbruin.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.